+- +-

+-LiveRacers


+-User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Stats ezBlock

Members
Total Members: 104
Latest: rgarces
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 4849
Total Topics: 388
Most Online Today: 3
Most Online Ever: 10
(October 08, 2017, 07:20:56 pm)
Users Online
Members: 0
Guests: 1
Total: 1

Author Topic: rF2 - Install on SSD or HDD?  (Read 106 times)

Offline Gerry Sweetland

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 162
    • View Profile
Re: rF2 - Install on SSD or HDD?
« Reply #15 on: September 15, 2017, 12:18:32 pm »
Not sure if this will apply in your situation any more but I discovered a program last year when my SSD was getting full.
http://www.traynier.com/software/steammover
It works for me, I've used it a few times to move steam games from my SSD to my HDD and back again if I wanted to.
Easy to use and you don't install it, it runs from an .exe
Read through the entire page I have linked to to see additional information.
HTH
Gerry

Offline red bullet

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 82
    • View Profile
Re: rF2 - Install on SSD or HDD?
« Reply #16 on: September 15, 2017, 08:40:44 pm »
That might be helpful.

After lots of sweating and swearing and a third download I managed to get it going again. I removed all Rf2 files on SSD and HDD and reinstalled a third time after reinstalling Steam (and determining the download folder on my HDD (again)). Then I put all the plugins, package-folder, controller file... back in place and it worked.
But now I realised that Steam installs rf2 both on SSD and HDD.

For now I'll leave it as it is, but I'll probably will try moving Steam altogether to the HDD.

Thx for your help.

Offline red bullet

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 82
    • View Profile
Re: rF2 - Install on SSD or HDD?
« Reply #17 on: September 19, 2017, 08:57:52 pm »
After a couple of days Steam started acting up again this evening. I tried moving steam (not with your program, Gerry, since the download folder of Steam was already on a separate location), but no success.
So I removed everything and installed Steam again, entirely on the HDD. Just started downloading rF2 again. I'm really near my monthly downloadlimit, but luckily that will be reset tomorrow. Fingers crossed that it'll be a definitive fix.

Offline Tig_green

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 535
  • Location: Finland
    • View Profile
Re: rF2 - Install on SSD or HDD?
« Reply #18 on: September 20, 2017, 10:03:28 am »
One good thing in living in Finland is we don't have those stupid data limits :P
In order to win you need to be willing to roll the dice.

Offline red bullet

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 82
    • View Profile
Re: rF2 - Install on SSD or HDD?
« Reply #19 on: September 20, 2017, 11:54:33 am »
If I get a bigger, way more expensive plan, there is no limit, except for FUP. But so far I never got near the limit (150GB at the moment), even with a youtube on the smart TV and lots of livestreaming. In this period I got my new desktop and so far downloaded rf2 5 times. :D
But in general our small country is no good regarding telecom. We only have two major ISPís, of which one is not really good anymore. With no real competitors, price stay high and limits/speed stay low. I still have analog television because the offer of channels on digital television I really want is no good. For what I want to see, I have to pay lots more than the standard offer. and with so little time left to really watch tv, itís not worth it.

The same goes for mobile communication (3 providers) over here.

Offline Chad Brown

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 849
    • View Profile
Re: rF2 - Install on SSD or HDD?
« Reply #20 on: September 20, 2017, 03:27:45 pm »
We don't have data limits either. And that's a good thing, because I generally download least a terabyte of data every month. I dropped cable TV and phone three or four years ago and have been using Hulu Netflix and Amazon Prime to get the bulk of my and my family's television channels.

 

+- Shoutbox

October 15, 2017, 06:54:32 pm Tig_green says: EGT Fall series, Spa results:

http://simresults.net/171015-Xl5

October 08, 2017, 06:56:07 pm Tig_green says: EGT Fall series, Sao Paulo results:

http://simresults.net/171008-l1X

October 01, 2017, 06:58:21 pm Tig_green says: EGT Fall series, Silverstone results:

http://simresults.net/171001-zt3

September 24, 2017, 06:56:01 pm Tig_green says: EGT Fall series, Monza Results:

http://simresults.net/170924-k6n

September 17, 2017, 06:49:05 pm Tig_green says: EGT Fall series, Toban Results:

http://simresults.net/170917-hT4

September 10, 2017, 07:47:01 pm Chad Brown says: EGT Fall series VIR Results: http://simresults.net/170910-7kR

September 03, 2017, 06:54:49 pm Tig_green says: EGT fall series, Imola:

http://simresults.net/170903-WR0

August 27, 2017, 06:58:36 pm Tig_green says: EGT fall series, Mills Metro B:

http://simresults.net/170827-Z9Z

August 20, 2017, 06:52:26 pm Tig_green says: EGT fall series pre-season, Mid-Ohio results:

http://simresults.net/170820-3xJ

August 13, 2017, 06:57:45 pm Tig_green says: EGT fall series pre-season, Portugal results:

http://simresults.net/170813-g1v

View Shout History

+-Recent Topics

Considering new GPU by Tig_green
Today at 05:25:56 am

NEW! GT3 Pack - Now Available! by Chad Brown
Today at 04:33:31 am

URD Skin by Tarheel Dan
Today at 04:06:50 am

VRC 2017 EGT Fall Series by Adam Rasner
October 16, 2017, 09:32:36 pm

Hello from Czech Republic by Chad Brown
October 16, 2017, 12:46:29 am

Changes coming to liveracers by Chad Brown
October 14, 2017, 08:46:52 pm

ProRacing Dash by red bullet
October 13, 2017, 08:54:23 pm

Valencia Circuito Ricardo Tormo v2.1 *UPDATE by Simon J
October 13, 2017, 05:13:20 pm

Teamspeak and Whatsapp usage by Simon J
October 13, 2017, 12:43:30 pm

VRC Project Cars Server by Simon J
October 11, 2017, 07:56:19 pm